ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Picture

typo

Το 1974, ο Ευθύμιος Μανουσόπουλος, ύστερα από μια πολυετή καριέρα στο εξωτερικό στον τομέα των γραφικών τεχνών, ανοίγει μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση γραφικών τεχνών στο κέντρο της Αθήνας. Η εταιρεία εξειδικέυεται στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα του αμπαλλάζ καλλυντικών για προϊόντα εξαγόμενα στο εξωτερικό (Παρίσι).

1974

To 1980, η εταιρεία επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό και επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της σε ιδιόκτητο χώρο στην Λεωφόρο Μαραθώνος, στην Παλλήνη,δίπλα στην Αττική οδό (έξοδος Υ8).

1980
Picture

typo

Το 1985, η εταιρεία επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και δραστηριοποιείται παράλληλα στο χώρο της χρυσοτυπίας & κυτιοποίας στους τομείς της φάρμακοβιομηχανίας και καπνοβιομηχανίας, με εξαγωγικό προσανατολισμό,συνεργαζόμενη αποκλειστικά με την εταιρεία ΚΕΡΑΝΗΣ Α.Ε.

Μερικοί από τους κύριους πελάτες είναι:

  • Παπαέλληνας (REVLON, MENNEN, CHAZ, CHARLIE, JOVAN, IRISCH MOOS)
  • Λαμπρόπουλος (4711, TOSCA, Κολυνός)
  • Γεωργαντάς (LANCOMΕ, FIDGI, OPIUM, GUY LA ROCHE)
  • Αντωνίου (SUZIE QUE)
  • Κουτσουρέλης (σαπούνια, σαμπουάν)
  • Κεράνης (χρυσοτυπίες τσιγάρων VIRGINIA STAR)
  • ΕΛΠΕΝ Φαρμακοβιομηχανία (κουτιά φαρμάκων)
  • BIOTHERM, BALENS
1985
Location

typo

Το 1993, προβλέποντας το μέλλον και τις ανάγκες της αγοράς, ιδρύεται η ROMVOS PACK ΑΒΕΕ, η οποία εστιάζεται στον τομέα της συσκευασίας τροφίμων και ποτών.

1993
Location

typo

«Το 2000, η εταιρεία προχωρά σε επένδυση εκσυγχρονισμού στον τομέα αυτοματισμών και περαιτέρω μηχανολογικού εξοπλισμού με προσανατολισμό στην αυτοκόλλητη ετικέτα.»

2000
Movie

typo

Η εταιρεία μας σήμερα είναι μία σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα ετικετοποιίας & κυτιοποιίας που παρέχει ολοκληρωμένες εκτυπωτικές λύσεις.Η γραμμή παραγωγής της ROMVOS PACK είναι ευέλικτη, απλουστευμένη και εφαρμόσιμη σε ποικίλους τομείς βιομηχανίας αναλώσιμων προϊόντων. Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο αυτοματοποιημένο μηχανολογικό εξοπλισμό με μεγάλες παραγωγικές ικανότητες και γρήγορες αλλαγές εργασιών, προσφέροντας ετσι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα υλικών από Ευρωπαϊκούς Οίκους, αλλά προπάντων αξιόπιστο service στους πελάτες μας με άμεσο χρόνο παράδοσης.

Σήμερα

Η σελίδα χρησιμοποιεί Cookies και λειτουργεί σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί GDPR (Περισσότερα

Αποδοχή