Δυνατότητες

Η γραμμή παραγωγής της ROMVOS PACK είναι ευέλικτη, απλουστευμένη και εφαρμόσιμησε ποικίλους τομείς βιομηχανίας αναλώσιμων προϊόντων. graphic design melbourne fl1 e1437865573674

Η εταιρεία απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο αυτοματοποιημένο μηχανολογικό εξοπλισμό με μεγάλες παραγωγικές ικανότητες (εως 5.000.000 ετικέτες ημερησίως) και γρήγορες αλλαγές εργασιών, προσφέροντας έτσι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα υλικών αυστηρά από Ευρωπαϊκούς Οίκους, αλλά προπάντων αξιόπιστο service στους πελάτες μας με άμεσο χρόνο παράδοσης.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να τυπώσει σε διάφορες επιφάνειες πρώτης ύλης όπως αυτοκόλλητο χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό PE/PP, χαρτί/χαρτόνι μέχρι 400γρ. και να παράγει από ρολλό σε ρολλό, ρολλό σε φύλλο και ρολλό σε έτοιμο προϊόν.

Το σημαντικότερο είναι ότι η εταιρεία μας εκτυπώνει σε επίπεδο Full High Definition που είναι η αιχμή της τεχνολογίας εκτύπωσης FLEXO. Η φλεξογραφία, με την τεχνολογία Full High Definition, μπορεί πλέον να ανταγωνίζεται την βαθυτυπία και την offset ή ακόμα και την ψηφιακή εκτύπωση. Οι μακέτες απεικονίζονται άριστα στην ετικέτα, δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στις πλακάτες επιφάνειες (CMYK & Pantone) και υψηλότερα ράστερ, με ομαλά σβησίματα στο 0%. Ετσι, έχουμε απόλυτη ευκρίνεια στα γραμμικά και αρνητικά στοιχεία και άριστη απεικόνιση των μεσαίων και ψιλών τόνων, με πολύ δυνατές αντιθέσεις & χρωματισμούς. Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται με πολύ χαμηλότερο λειτουργικό κόστος σε σύγκριση με τις υπόλοιπες τεχνολογίες εκτύπωσης του ανταγωνισμού, κάτι που αντικατοπτρίζεται στις τιμές των πελατών μας.

Μερικές απο τις δυνατότητές μας είναι:

Προεκτύπωση

· Δημιουργία μακετών εξ αρχής

· Επεξεργασία μακετών

Αυτοκόλλητες Ετικέτες

·Χάρτινες & Πλαστικές, για τρόφιμα, ποτά, ζυγιστικές μηχανές, φαρμακευτικά, απορυπαντικά, γαλακτοκομικά, λιπαντικά, αλλαντικά, barcodes, κ.α

· Μη αυτοκόλλητες ετικετες ρούχων, ραφιών, πολυκαταστημάτων κ.α

Συσκευασίες

· Shrink sleeves

· Display Runner (Stands)

· Lids για κυπελλάκια παγωτών & γιαουρτιών

· Πλαστικοποίηση και χρυσοτυπία

Η σελίδα χρησιμοποιεί Cookies και λειτουργεί σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί GDPR (Περισσότερα

Αποδοχή