Η ιστορία μας

ROMVOS PACK, μία οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση που ξεκινά από το 1974!

1974

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ

Το 1974, ο Ευθύμιος Μανουσόπουλος, ύστερα από μια πολυετή καριέρα στο εξωτερικό στον τομέα των γραφικών τεχνών, ανοίγει μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση γραφικώντεχνών στο κέντρο της Αθήνας. Η εταιρεία εξειδικέυεται στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα του αμπαλάζ καλλυντικών για προϊόντα εξαγόμενα στο εξωτερικό (Παρίσι).
Περισσότερα Λιγότερα

1980

romvos-pack-1980

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ

To 1980, η εταιρεία επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό και επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της σε ιδιόκτητο χώρο στην Λεωφόρο Μαραθώνος, στην Παλλήνη, δίπλα στηνΑττική οδό (έξοδος Υ8).
ΠερισσότεραΛιγότερα

1985

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΚΑΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το 1985, η εταιρεία επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και δραστηριοποιείται παράλληλα στο χώρο της χρυσοτυπίας & κυτιοποίας στους τομείς της φάρμακοβιομηχανίας και καπνοβιομηχανίας, με εξαγωγικό προσανατολισμό, συνεργαζόμενη αποκλειστικά με την εταιρεία ΚΕΡΑΝΗΣ Α.Ε.
Μερικοί από τους κύριους πελάτες είναι:
  • Παπαέλληνας (REVLON, MENNEN, CHAZ, CHARLIE, JOVAN, IRISCH MOOS)
  • Λαμπρόπουλος (4711, TOSCA, Κολυνός)
  • Γεωργαντάς (LANCOMΕ, FIDGI, OPIUM, GUY LA ROCHE)
  • Αντωνίου (SUZIE QUE)
  • Κουτσουρέλης (σαπούνια, σαμπουάν)
  • Κεράνης (χρυσοτυπίες τσιγάρων VIRGINIA STAR)
  • ΕΛΠΕΝ Φαρμακοβιομηχανία (κουτιά φαρμάκων)
  • BIOTHERM, BALENS
Περισσότερα Λιγότερα

1993

ΙΔΡΥΣΗ ROMVOS PACK

Το 1993, προβλέποντας το μέλλον και τις ανάγκες της αγοράς, ιδρύεται η ROMVOS PACK ΑΒΕΕ, η οποία εστιάζεται στον τομέα της συσκευασίας τροφίμων και ποτών.

2000

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Το 2000 η εταιρεία προχωρά σε επένδυση φλεξογραφικών εκτυπωτικών μηχανημάτων με στόχο την ειδίκευση σε αυτοκόλλητη ετικέτα.

2010

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Το 2010, η εταιρεία προχωρά σε επένδυση εκσυγχρονισμού στον τομέα αυτοματισμών και περαιτέρω μηχανολογικού εξοπλισμού με προσανατολισμό στην αυτοκόλλητη ετικέτα.
Περισσότερα Λιγότερα

2016

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Το 2016 η εταιρεία επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της και επενδύει σε περαιτέρω αποθηκευτικό χώρο.

ΣΗΜΕΡΑ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η εταιρεία μας σήμερα είναι μία σύγχρονη, ευέλικτη εκτυπωτική μονάδα ετικετοποιίας που παρέχει ολοκληρωμένες εκτυπωτικές λύσεις από μικρές έως μεγάλες παραγωγές
ετικετών. Η γραμμή παραγωγής της ROMVOS PACK είναι ευέλικτη, απλουστευμένη και εφαρμόσιμη σε ποικίλους τομείς βιομηχανίας αναλώσιμων προϊόντων. Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο αυτοματοποιημένο μηχανολογικό εξοπλισμό με μεγάλες παραγωγικές ικανότητες και γρήγορες αλλαγές εργασιών, προσφέροντας ετσι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα υλικών από Ευρωπαϊκούς Οίκους, αλλά προπάντων αξιόπιστο service στους πελάτες μας με άμεσο χρόνο παράδοσης.
Περισσότερα Λιγότερα