1

Ποιες είναι οι δυνατότητες παραγωγής της ROMVOS PACK;

Η εταιρεία απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο αυτοματοποιημένο μηχανολογικό εξοπλισμό με μεγάλες παραγωγικές ικανότητες (εως 5.000.000 ετικέτες ημερησίως) και γρήγορες αλλαγές εργασιών.

2

Ποια είναι η minimum ποσότητα παραγγελίας ετικετών που μπορεί να
εξυπηρετήσει η ΡΟΜΒΟΣ ΠΑΚ?

H γραμμή παραγωγής μας είναι ευέλικτη και στημένη ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί και πολύ μικρές παραγγελίες ακόμη και 100 ετικετών με το καλύτερο δυνατό κόστος για τον πελάτη.

3

Ποιος είναι ο πιο σύντομος χρόνος παράδοσης ετικετών?

H εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής ετικετών και μπορεί να παραδώσει ακόμη και σε 48ώρες (ισχύει για μικρές παραγγελίες και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις). Βασική προϋπόθεση να έχει σταλεί μακέτα σε ηλεκτρονική μορφή).

4

Σε ποιες επιφάνειες τυπώνει η ROMVOS PACK;

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να τυπώσει σε διάφορες επιφάνειες πρώτης ύλης όπως αυτοκόλλητο χαρτί & πλαστικό PP/PVC, unsupported films όπως: αλουμίνιο, PP/PE, καθώς και μη αυτοκόλλητο χαρτί & χαρτόνι από 90 εως 400 γρ. πάχος, σε wide format από 100 mm εως 450 mm πλάτος και να παράγει από ρολό σε ρολό, ρολό σε φύλλο και ρολό σε έτοιμο προϊόν.

5

Ποια είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ROMVOS PACK;

Η ROMVOS PACK εκτυπώνει σε επίπεδο Full High Definition που είναι η αιχμή της τεχνολογίας εκτύπωσης FLEXO. Οι μακέτες απεικονίζονται άριστα στην ετικέτα, δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στις πλακάτες επιφάνειες (CMYK & Pantone) και υψηλότερα ράστερ, με ομαλά σβησίματα στο 0%. Ετσι, έχουμε απόλυτη ευκρίνεια στα γραμμικά και αρνητικά στοιχεία και άριστη απεικόνιση των μεσαίων και ψιλών τόνων, με πολύ δυνατές αντιθέσεις & χρωματισμούς.

6

Πώς καταφέρνει η ROMVOS PACK να συνδυάζει υψηλή ποιότητα εκτυπώσεων με ανταγωνιστικές τιμές;

H εταιρεία μας έχει επενδύσει σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό με αυτοματισμούς και κινείται με ίδια κεφάλαια, κάτι που μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, συνδυάζοντας τις με την καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών από Ευρωπαϊκούς οίκους.